GamingRSS PaginaDeMedia

Project Cars 3 a primit un trailer care trezeste spiritul de sofer din noi

Stim deja ca Project Cars 3 este real, intrucat jocul a fost anuntat in 2018. Slightly Mad Studios este acum parte din Codemasters, iar acest parteneriat pare sa infloreasca din ce in ce mai frumos. Jocul a fost anuntat la un an dupa lansarea lui Project Cars 2 , iar la acel moment CEO-ul companiei, Ian Bell, vorbea despre urmatoarea lansare din franciza:

Vreau sa stiti ca Project Cars 3 va fi mai „focusat”… mai distractiv. Am investit foarte mult timp in pCARS2 cand vine vorba de balansarea jocului. Am invatat o lectie din asta si stim ce trebuie sa facem mai departe. Stim care ne sunt greselile si punctele, sa le zicem ne-optime. Al treilea joc va fi mai mult un succesor spiritual al lui Shift, dar cu gameplay-ul sim iubit de fani. Ne concentram in special pe aspectul de distractie si incercam sa oferim o experienta echilibrata.

Project Cars 2 a fost primit cu reactii bune si rele. A fost aplaudat, dar si criticat pentru accentul pus pe simulare. Personal, am jucat recent vreo 10 ore si trebuie sa recunosc ca este putin peste limita de dificultate pe care o prefer. O abordare in stilul lui NFS: Shift ar face din Project Cars 3 un joc mai accesibil si pentru gamerii casual, in timp ce va oferi aceeasi experienta de simulator pentru fanii realismului.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button