MORE

Project C.A.R.S in parteneriat cu Bandai Namco

Project C.A.R.S este un simulator de curse produs de Slightly Mad Studios impreuna cu…comunitatea. Acestia au incheiat recent un parteneriat cu Bandai Namco, care se va ocupa de distribuirea jocului la nivel international dar si de marketing.

Pe langa un timp si o vreme dinamica, jocul va beneficia de cea mai mare selectie de circuite pe care sa te intreci. Project C.A.R.S va fi disponibil pe PC, Xbox One si PlayStation 4 in luna Noiembrie, dar va aparea si intr-o versiune speciala pentru Wii U. Exista planuri pentru lansarea acestuia si pe nVidia SHIELD sau Oculus Rift. Sunt posibile si variante pentru Xbox 360 sau Play Station 3, si chiar si pentru Android sau iOS.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button