Gaming

Project Bluestreak va fi dezvăluit miercuri

Project Bluestreak, jocul prin care Cliff Bleszinski revine la genul FPS, va fi dezvăluit săptămâna aceasta. Înainte de a deveni cu adevărat celebru pentru seria Gears of War, Bleszinski era unul dintre oamenii ce au pus Epic Games pe hartă cu seriile Unreal și Unreal Tournament. Cel de-al doilea este unul dintre FPS-urile de arenă ce au definit genul, iar Project Bluestreak pare că tocmai asta va fi.

Informații mai multe nu sunt încă disponibile despre joc. Se știe doar că va fi publicat de Nexon, va fi gratuit și se va folosi de motorul Unreal 4. Numele său s-a speculat a fi The Shattering, însă această posibilitate a fost infirmată de către Bleszinski, deși pagina cu numărătoarea inversă chiar așa se numește. Urmează ca miercuri să aflăm cu toții pe larg despre ce ne va aduce acest Project Bluestreak, numărătoarea inversă indicând că anunțul se va produce la ora 19.

Va fi foarte interesant de văzut cum exact se va descurca FPS-ul lui Bleszinski pe piață, având în vedere că Epic Games lucrează de mai bine de un an la o revenire a seriei Unreal Tournament, ce va fi tot un joc gratuit, dar la a cărui dezvoltare contribuie direct comunitatea.

[PCGamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button