Telefoane

Project Ara şi-ar putea schimba direcţia

Project Ara este unul din cele mai promiţătoare proiecte Google din acest moment, interesul pentru un telefon modular fiind destul de mare în piaţă, dovadă şi numărul de vizualizări pe care majoritatea clipurilor oficiale îl au despre acest telefon.

Din păcate, update-urile cu privire la proiect nu au fost tocmai frecvente, publicul primind cu târâita informaţii despre felul în care proiectul se dezvoltă în sânul companiei mama.

Asta până când o serie de mesaje pe Twitter destul de ciudate au apărut, emise chiar pe contul oficial al telefonului, acestea sugerând că planurile pentru acest telefon s-ar putea schimba.

Dacă iniţial au spus că Project Ara are o serie de update-uri de anunţat, următorul mesaj a dezumflat audienţa, anunţând un „market re-route”, care poate să însemne absolut orice. Totuşi, dezvoltatorii au susţinut că nu este vorba de un „la revedere” ci doar o schimbare a direcţiei telefonului, asigurându-se că urmează un update public, ce urmează să fie făcut săptămâna viitoare.

Poate dacă punem în balanţă recentă restructurare Google/Alphabet şi faptul că telefonul urma să fie testat în Puerto Rico în lunile ce urmează, lucru care nu mai reprezintă o certitudine, este foarte posobil ca formă actuală a Project Ara să se schimbe dramatic, asta dacă Google/Alphabet nu abandonează telefonul, sau nu îl asimilează unui alt proiect.

Chiar şi aşa, putem doar specula ceea ce se va întâmplă cu telefonul pe viitor, având în vedere ultimele evenimente din ograda Google, aşa că trebuie să stăm cumiti şi să aşteptăm veştile ce vor apărea săptămâna viitoare. Cine ştie, poate ne trezim cu un Project Ara deja în producţie *si redactorii mai visează din când in cand

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button