MORE

Project Ara „Spiral 2” it’s alive!!!

Project Ara a atras multa atentie inca de la prima aparite, acesta fiind un proiect indraznet, si multi n-au crezut in viitorul sau, crezand ca acesta va ramane doar un alt render 3D cu specificatii „pe hartie”.

Acest dispozitiv presupune asamblarea din module separate a unui telefon, si fiecare utilizator isi poate alege ce camera vrea, ce ecran, bateria, procesorul, etc… Recent au aparut module functionale propriu zise, iar in momentul de fata acesta ruleaza o versiune de Android 5 modificata special. NK Labs au postat un clip recent cu „Spiral 2”, in care putem vedea cum functioneaza. Aceasta este o versiune mult mai buna decat cea prezentata la Google I/O. La sfarsitul clipului, unul dintre cei care lucreaza la acest proiect spune ca Spiral 2 ofera mai mult spatiu de lucru si mai multe resurse, toate acestea fiind posibile datorita celor de la Toshiba, care au lansat chipuri speciale pentru acest prototip.

Echipa lucreaza la un telefon pilot care urmeaza sa fie lansat in 2015. Acesta nu are inca un pret stabilit, dar va fi undeva intre 50$ si 100$, iar restul de componente or sa fie disponibile in Ara Module Marketplace. Asteptam cu nerabdare sa vedem incotro se indreapta acest proiect.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button