GAMING

Project ARA promite ceva, dar din 2016

Project ARA a avut parte de un ciclu de dezvoltare pe putin spus ciudat. Daca dupa restructurarea Google ca Alphabet si schimbarile efectuate de acestia nu au parut sa afecteze in mod direct proiectele companiei, acum se pare ca primul lovit este chiar telefonul modular al acestora.

In urma cu doar cateva zile, contul de Twitter oficial al telefonului anunta o serie de schimbari, spunand totusi ca nu este vorba despre un „la revedere”. Ei bine, astazi avem parte de o serie de noi informatii, telefonul fiind programat sa apara nu anul acesta, asa cum era asteptat, ci undeva in 2016.

Cu toate ca proiectul finantat de Google trebuia sa apara pe strazile din Puerto Rico anul acesta, fiind perioda de beta test pentru telefon, nu credem ca va mai fi cazul, anuntul, cel mai probabil, fiind si sustinut de avansurile tehnologice din ultima vreme din lumea mobile. Pe langa asta, trebuie mentionat ca este vorba de un telefon prototip, asa ca schimbari se vor efectua permanent la acesta, varianta pe care am vazut-o initial, cu toate ca arata extrem de bine, pare acum „butucanoasa” comparativ cu solutiile altor competitori de pe piata.

Parerea noasta este ca dezvoltatorii ARA doresc sa miniaturizeze componentele si sa ofere un terminal mult mai subtire fata de ceea ce s-a stipulat initial, si cine stie, poate chiar o serie de upgrade-uri surpriza. Pana atunci, in 2016 cand telefonul isi va face aparitia, dezvoltatorii si-au indreptat atentia catre o serie de locatii din Statele Unite, pentru a testa telefonul.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close