Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Project ARA: lego de la Google. Construieste-ti telefonul cum vrei tu!

/
/
/
/
image
img

Tot ceea ce am publicat legat de viitoarele telefoane mobile configurabile de catre utilizator pe zonait.ro ,s-a bucurat de mare succes. Project Ara de la Google pare a fi cel mai avansat proiect de acest gen si au aparut recent noi imagini care arata cum se vor asambla aceste piese lego.

Prima conferinta a dezvoltatorilor pentru Project Ara va avea loc in doua saptamani, ceea ce arata clar dorinta Google de a impinge mai departe acest concept. Pe scurt, pentru cei care nu stiu, este vorba despre piese separate, care puse impreuna, duc la smartphone-uri personalizate. Fiecare dintre aceste caramizi are o alta functie, iar utilizatorii isi pot alege astfel specificatiile telefonului propiu sau pot schimba componentele vechi cu unele noi. Aceste blocuri sunt agregate cu ajutorul unei combinatii de electro magneti si magneti, care vor tine telefonul inchegat, chiar si atunci cand acesta nu este pornit. Piesele existente in acest moment sugereaza trei posibile dismensiuni ale terminalului final, dar acestea sunt observatii provizorii si cu siguranta premature. Oricum, ceea ce ne dorim este sa nu functioneze ca in bancul cu bicicleta pe care oricum o asamblai tot mitraliera iesea.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar