PC

Proiector BenQ W1090 – Un proiector short throw bun si accesibil

BenQ W1090 este un proiector short throw din clasa semicompacta.

Acesta poate proiecta o imagine cu diagonala de 100cm de la o distanta de 2.5 metri. Se pare ca proiectoarele DLP inca nu si-au gasit sfarsitul in fata celor LED sau laser, DLP fiind inca o tehnologie viabila, care se ieftineste. Benq W1090 este un proiector perfect pentru un home cinema de buget sau pentru o camera de prezentare. Designul este simplu, de culoare alba glossy cu margini rotunjite.

Pentru un pret de putin peste 3000LEI proiectorul dispune de o lampa cu o putere de 2000ANSI care are o durata de viata de 3000 de ore. Diagonala maxima a imaginii ajunge la 7.62 metri, un adevarat cinema la tine acasa. Ecranul intern are o rezolutie de 1920×1080 pixeli si un contrast de 10000:1. Culorile redate sunt foarte bune, negru este inchis, iar nuantele sunt vii, avand un numar total de 1.07 miliarde de culori pe care le poate reproduce.

Dpdv al conecticii avem la dispozitie un VGA, doua HDMI, o mufa serial RS 232, un video RCA, un audio in jack si RCA, un audio out jack si doua USB. Proiectorul include si un difuzor de 10W, pe care evident nu il recomandam pentru utilizarea intr-un setup home cinema. Gratie greutatii reduse, de numai 2.75KG, acesta poate fi transportat cu usurinta.

Focalizarea si zoom-ul se realizeaza manual, iar datorita picioarelor ajustabile, imaginea poate fi centrata extrem de repede, asadar este usor de pus in functiune. De asemenea, telecomanda ne faciliteaza accesul rapid, daca proiectorul va fi instalat pe un suport din tavan. Va recomandam acest proiector pentru ca poteti obtine o imagine cu o diagonala extrem de mare la un pret foarte bun. Doar imaginati-va cat ar costa un televizor cu o diagonala de 4 metri 🙂

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Review proiector BenQ W1090 - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button