PC&Consoles

Programul pentru conferințele de la E3 2017

Ne mai despart doar două săptămâni de E3 2017, marele eveniment la care foarte multe companii mari se vor întrece la dezvăluirea celor mai nerealistice reprezentări cu putință ale jocurilor care ne vor dezamăgi din această toamnă și din anii următori.

Chiar dacă evenimentul se află într-o stare continuă de evoluție, un element rămâne constant, conferințele de presă care practic sunt motivul principal pentru care lumea este interesată de E3 în general. ESA, organizația semi-malefică ce se ocupă de organizarea, a publicat programul pentru conferințele celor mai mari publisheri, precum și pentru acel eveniment mult mai modest dedicat jocurilor de PC.

Ora României se potrivește cu cea a orașului Helsinki, așa că practic aveți așteptat până în ziua de luni, 12 iunie, chiar la miez de noapte, pentru a vedea conferința de presă organizată de Microsoft. Aceasta este dedicată consolei Xbox, Scorpio foarte probabil va fi detaliat aici, iar jocurile de pe Windows cu siguranță vor fi iarăși vârâte într-un colț, din moment ce noua consolă este mult mai puternică și mai puțin jalnică decât cea existentă.

Bethesda urmează la ora 5 dimineața, când probabil vor prezenta scuze pentru practicile groaznice referitoare la exemplare de review pentru presă, iar un nou Wolfenstein va fi anunțat. Urmează apoi PC Gaming Show la ora 8 seara, unde am putea vedea Mount&Blade 2 în acțiune, plus o sumedenie de jocuri care altfel n-ar ajunge la vreo conferință de presă mare. Apoi urmează Ubisoft, la ora 11 noaptea…probabil tot în ziua de 12 iunie, fiindcă altfel tabelul făcut de ESA nu are sens. Sony urmează cu al lor Playstation la ora 4 dimineața în ziua de 13 iunie. Iar în cele din urmă, la 7 seara în ziua de 14 iunie va fi conferința organizată de Nintendo.

Dacă vă întrebați unde ar putea fi Electronic Arts în toată această poveste, răspunsul este simplu: Nu la E3. Compania va organiza între 10 și 12 iunie propria conferință, numită EA Play.

[ESA]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button