Știri ITRSS PaginaDeMediaTECH

Programul Digital People de la Scoala informala de IT te ajuta sa iti gasesti o noua cariera

Programul Digital People demarat de Scoala informala de IT vine in ajutorul persoanelor care si-au pierdut locul de munca sau au ramas in somaj tehnic pe fondul crizei generate de pandemia de COVID-19. Initiativa ofera cursantilor sansa sa invete competente digitale noi si sa se specializeze in domenii aflate la mare cautare pe piata fortei de munca. Printre acestea regasim Java Development, Software Testing, Web Development (JavaScript) sau Python Development. Cursurile dureaza in medie 4-5 luni si sunt predate de mentorii Scolii informale de IT intr-un mix de training-coaching-mentorat. De la sesiuni de Soft Skills pana la Interview Preparation, acest program este menit sa-i ajute pe absolventi sa se angajeze mai usor.

Programul Digital People aduce o solutie practica pentru oameni si ne dorim ca prin intermediul lui sa atenuam efectele nefaste ale pandemiei, printre care se numara si cresterea mare a numarului de someri. Ne-am propus sa sprijinim, pentru inceput, minimum 70 de persoane in reorientarea lor profesionala catre industria IT&Software. In cadrul programului le oferim acestora cursuri specializate, dar si recomandari de angajare catre diverse companii din aceasta industrie sau din industrii diferite, dar care au departamente de IT aflate in cautare de personal calificat. Mihai Talpos, co-fondator al Scolii informale de IT

Programul se adreseaza exclusiv persoanelor care, din cauza efectelor pandemiei COVID-19 si-au pierdut locul de munca sau se afla in somaj tehnic, dar si celor care au absolvit anterior o scoala cu caracter tehnic obtinand diploma de Bacalaureat. Programul este accesibil celor care locuiesc in unul dintre cele sapte orase unde Scoala informala de IT are sedii: Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Sibiu sau Timisoara.

Cum si cand ma inscriu?

Inscrierile se desfasoara in perioada 1 Septembrie – 30 Noiembrie 2020, prin completarea formularului online de inscriere disponibil pe pagina programului, unde poate fi accesat si regulamentul campaniei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button