Telefoane

Programe interesante pentru Android care nu necesita Root

Cand iti cumperi un telefon cu Android te gandesti cel mai probabil cum sa ii faci Root cat mai repede, dar nu toti utilizatorii se pricep la aceasta operatiune. Root-area telefonului are un avantaj mare cand vorbim despre diversitatea programelor care pot fi instalate, cu exceptia celor prezente pe Play Store. Noi am alcatuit o lista a catorva programe interesante care nu necesita Root.

1. Android Device Manager

Android Device Manager este o aplicatie care permite blocarea telefonului de la distanta. Aplicatie este dezvoltata de catre Google si este gratuita. Folosind aceasta aplicatie puteti prelua controlul telefonului in cazul in care acesta a fost furat sau pierdut. Din aplicatie aveti optiunea de a localiza telefonul prin GPS, sau de a sterge toate datele de pe acesta.

2. Automatic Call Recorder

Automatic Call Recorder este o aplicatie ce permite inregistrarea convorbiriilor in mod automat.

3. Runtastic Heart Rate Monitor 

Runtastic Heart Rate Monitor este o aplicatie cu care va puteri masura pulus in timp real folosind camera telefolului. Aplicatia necesita un telefon care are blitz cu LED.

4. AZ Screen Recorder – No Root

AZ Screen Recorder – No Root este o aplicatie cu care puteti capura video ecranului telefonului sau a tabletei.

5. Greenify

Greenify poate fi folosita in mod traditional, adica o puteti descarca gratuit din Play Store sau o puteti folosi in modul avansat, daca aveti Root.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button