Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Programe interesante pentru Android care nu necesita Root

/
/
/

Cand iti cumperi un telefon cu Android te gandesti cel mai probabil cum sa ii faci Root cat mai repede, dar nu toti utilizatorii se pricep la aceasta operatiune. Root-area telefonului are un avantaj mare cand vorbim despre diversitatea programelor care pot fi instalate, cu exceptia celor prezente pe Play Store. Noi am alcatuit o lista a catorva programe interesante care nu necesita Root.

1. Android Device Manager

Android Device Manager este o aplicatie care permite blocarea telefonului de la distanta. Aplicatie este dezvoltata de catre Google si este gratuita. Folosind aceasta aplicatie puteti prelua controlul telefonului in cazul in care acesta a fost furat sau pierdut. Din aplicatie aveti optiunea de a localiza telefonul prin GPS, sau de a sterge toate datele de pe acesta.

2. Automatic Call Recorder

Automatic Call Recorder este o aplicatie ce permite inregistrarea convorbiriilor in mod automat.

3. Runtastic Heart Rate Monitor 

Runtastic Heart Rate Monitor este o aplicatie cu care va puteri masura pulus in timp real folosind camera telefolului. Aplicatia necesita un telefon care are blitz cu LED.

4. AZ Screen Recorder – No Root

AZ Screen Recorder – No Root este o aplicatie cu care puteti capura video ecranului telefonului sau a tabletei.

5. Greenify

Greenify poate fi folosita in mod traditional, adica o puteti descarca gratuit din Play Store sau o puteti folosi in modul avansat, daca aveti Root.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar