Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Profiturile Samsung sunt asteptate sa creasca in viitorul apropiat

/
/
/

Divizia de mobile a Samsung a reusit sa supravietuiasca in 2016, iar lucrurile par acum a se imbunatati. Conform previziunilor marii „familii” coreene, de anul trecut din octombrie pana in decembrie, venitul operational din al patrulea sfert al anului a fost de 9.2 trilioane won (7.8 bilioane$)

Cu alte cuvinte, cu 50% mai mult decat venitul din aceeasi perioada din 2015, clasandu-se pe locul doi dupa al treilea trimestru din 2013, crestere datorata in cea mai mare parte vanzarilor de cipuri si OLED-uri.

Bloomberg afirma ca cererea mare de cipuri de pe piata de smartphone-uri low-end din China, ce a dus la o „crestere constanta” a preturilor acestora a ajutat la crestere volumului de vanzari a companiei Samsung. Mai mult chiar, analistii se asteapta ca cipurile sa reprezinte cca 4.5 trilioane de won (3.8 miliarde$) din venitul sau operational. Cifra de afaceri Samsung a fost imbunatatita si pe fondul scaderii won-ului correan , intrucat tranzactiile sale pentru componente sunt realizate numai in dolari amercani.

Va intrebati, probabil ce s-a intamplat cu divizia Samsung de mobile, care era principalul generator de venit. S-ar putea sa va surprinda acest fapt, dar, in ciuda esecului rasunator al Galaxy Note 7 si prejudiciului financiar de bilioane creat companiei, divizia de mobile adus in continuare venituri substantiale, atat din vanzarea modelului Galaxy S7, dar si a modelelor mai vechi, ajutata probabil putin si de sezonul sarbatorilor. Daca doriti sa aflati detalii despre incasari si deficit, va trebui sa asteptati pana pe la sfarsitul acestei luni cand Samsung va publica raportul pentru sfertul al patrulea pentru 2016.

[Engaget]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar