TECH

Profilul jucatorului roman de Top Eleven

Lansat în 2010, Top Eleven a devenit unul dintre cele mai populare jocuri. Dacă toți jucătorii Top Eleven ar trăi în aceeași țară, aceasta ar fi a 13 cea mai mare țară din lume !

Studiul condus de producătorii celui mai popular joc online de management de fotbal din lume a dezvăluit că jucătorii români preferă tactici ofensive, construite în jurul a doi atacanți, cu pase scurte și pressing în propria jumătate. Cei mai ofensivi s-au dovedit a fi jucătorii spanioli, care nu urmează însă tacticile echipei FC Barcelona, preferând pasele lungi jucătorii italieni. Stilul cel mai defensiv le aparține germanilor, în timp ce francezii se remarcă prin buna pregătire și concentrarea atacurilor în flancul drept. Cei mai încăpățânați sunt britanicii cu un stil dur de deposedare, care preferă marcajul om la om și își schimbă cel mai rar tactica de-a lungul etapelor.

Managerii români sunt mai agresivi decât vecinii din Bulgaria sau jucătorii turci, fiind mai apropiați de stilul jucătorilor francezi sau portughezi. Cei mai agresivi jucători s-au dovedit a fi cei din Spania, Serbia și Bosnia.

Jucatorii români neglijează destul de mult sesiunile de antrenament, spre deosebire de jucătorii din Marea Britanie și Germania care conduc detașat la capitolul pregătire.

 

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button