MORE

Productia Surface 3 se opreste in luna decembrie

Microsoft Surface 3 este pe piață de peste un an, fara speranta de succesori, dar acum se pare ca mai ieftina tableta Windows este pe cale de disparitie … ei bine, în cele din urmă.

Compania a confirmat că va opri linia de productie pentru Surface 3 până la sfârșitul lunii decembrie, la mai mult de un an și jumătate după aparitia pe rafturile magazinelor.

În stadiul actual, compania spune că stocul este „limitat” asa ca s-ar putea să nu aveti sanse sa obțineti modelul dorit de la magazinul dvs. preferat. Întrebarea ramane dacă va exista sau nu un înlocuitor la acel moment, presupunând că există unul in development.

Microsoft spune că a existat „cerere puternică și satisfacție din partea clientelei” pentru Surface 3, dar este ciudat să incetineasca vânzările unui produs popular cu o jumătate de an înainte de oprirea producției. Și nu există nici o îndoială că mai scumpele Surface Pro 4 și Surface Book sunt vedetele acestei generații de hardware.

În timp ce Surface 3 a redus bariera pentru a obține o tabletă Microsoft cu suport stilou și un ecosistem plin de aplicatii, cipul Atom și capacitatea limitata de stocare a facut ca aceasta sa fie un înlocuitor greu pentru laptop. Acesta nu este neapărat sfârșitul liniei pentru modele Surface non-Pro.

Cu toate acestea, Microsoft ar putea dori sa reintre pe piata în momentul in care se poate sincroniza cu o noua lansare majora Windows și atunci sa poata aduce argumente mai convingatoare pentru o tableta cu costuri reduse.

[ZDNet]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button