GamingPC&ConsolesTech&IT

Producția lui Metroid Prime 4 este reluată de la zero

Cu doi ani în urmă, la E3, Nintendo părea de parcă nu va anunța absolut nimic. Părea de parcă studioul nu avea nici un joc pregătit pentru eveniment, aducând multă teamă posesorilor noului lansat Switch, și amintiri ale lansării lui Wii U.

Din fericire, atunci a fost prezentat în premieră un joc a cărui anunț a uimit lumea, Metroid Prime 4. Nu a fost un anunț uimitor doar pentru că Metroid Prime 4 era complet neașteptat după incidentul lansării acelui joc „Metroid” pe care toată lumea îl urăște… nu, nu Other M, celălalt joc Metroid pe care toată lumea îl urăște… dar și pentru că tot ce a fost prezentat din el era titlul. Aproape de parcă până la acea dată asta era tot ce a reușit să facă Nintendo, deși studioul susținea că jocul era în dezvoltare deja de ceva vreme.

Eh, nu mai este în dezvoltare de ceva vreme. Nu mai este în dezvoltare de nici un fel la studioul care îl producea până acum. Tot efortul a fost mototolit și aruncat la coșul de gunoi, probabil ricoșând de pe margine și picând pe podea, rostogolindu-se sub un birou unde va fi dezgropat la un moment sub forma unui alt joc.

Partea bună din această poveste este că Metroid Prime 4 se află acum în lucru la Retro Studios, ce de vreun deceniu este o divizie a Nintendo, același studiou care a creat seria Metroid Prime. Probabil vă întrebați de ce jocul nu a fost făcut direct de către Retro, din moment ce titlurile anterioare ale seriei au fost considerate a fi destul de reușite. Nu am un răspuns să vă dau.

Pot doar să speculez că probabil vom fi deja la a doua generație de Nintendo Switch, poate a treia, până ce jocul va fi gata.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button