RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Producătorul telefoanelor iPhone lucrează intens la accesoriile audio

Apple pare intenționat să-și extindă accesoriile audio într-un mod agresiv. Bloomberg raportează că în 2019 Apple va lansa AirPod-uri de ultimă generație, probabil mai scumpe decât modelul curent de 159 dolari, căști peste ureche cu „calitate de studio” și a doua generație de HomePod.

Noile AirPod-uri ar fi mai bune pentru anularea zgomotului și rezistența la apă împotriva ploii și a transpirației. Acestea ar fi probabil comercializate ca fiind o variantă „pro”; modelele de 159 dolari vor primi în continuare suport pentru funcția „Hey Siri”, în cursul acestui an.

După cum a raportat anterior Ming-Chi Kuo, compania dezvoltă, de asemenea, o pereche de căști de tip over-ear sub propriul brand Apple. Firma deja are în gama sa de produse căștile Beats Studio 3 de același tip. Modelul zvonit va purta marca Apple, și va fi oferit ca fiind o opțiune superioară.

Acest lucru ar însemna o actualizare a AirPod-urilor existente în acest an, precum și introducerea a două noi oferte audio premium – „AirPods Pro” și căștile over-ear la începutul anului 2019, dacă între timp nu intervin alte amânări.

Încă nu este clar care vor fi caracteristicile noi la HomePod-ul de a doua generație; au existat câteva zvonuri anterioare cum că Apple ar lua în calcul și varianta unui produs de tip HomePod oferit la un preț mai mic. Bloomberg spune că Apple urmează să transfere o parte din procesul de producție de la Inventec către alți producători, atât pentru HomePod, cât și pentru AirPods.

AirPod-urile s-au confruntat cu un stoc limitat încă de la lansarea lor la sfârșitul anului 2016; nici măcar în ziua de azi nu sunt chiar atât de ușor de găsit în stoc. Raportul spune că Apple încearcă să mute producția de la Inventec la Foxconn pentru a crește randamentul.

În ceea ce privește planurile viitoare, Bloomberg spune că Apple a discutat despre adăugarea de senzori biometrici pentru AirPods. Acest lucru ar transforma AirPod-urile într-un accesoriu health wearable, în plus față de un produs audio. Pentru mai multe detalii puteți citi raportul complet de la Bloomberg în link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button