PC&Consoles

Producătorii lui Mount and Blade 2 promit că vor comunica mai mult

Pentru fanii jocurilor de luptă medievale, Mount and Blade 2 este unicornul fermecat a cărui venire este prevestită în profeții și a cărui urme tot apar în mod misterios la răsărit după solstițiul de vară. În alte cuvinte, a fost anunțat cu 5 ani în urmă și tot n-a apărut.

Studioul TaleWorlds n-a excelat până acum la comunicarea stării producției cu miile de oameni care abia așteaptă să se apuce iar de aventuri prin Calradia. Situația a fost agravată după ce managerul de comunitate și PR și-a anunțat demisia.

Ca urmare, studioul anunță că va oferi în fiecare săptămână informații mai clare despre dezvoltarea jocului, despre starea proiectului și despre oamenii care se ocupă cu transformarea lui Mount and Blade 2 într-un produs tangibil. Deocamdată nu prea au nimic de anunțat, din păcate.

Dar din moment ce avem și un Gamescom la orizon, este posibil să vedem ceva secvențe de joc noi în viitorul foarte apropiat. Cât despre o dată de lansare… probabil nu va ajunge pe piață nici anul acesta.

Din păcate pentru fani, cu Bannerlord studioul TaleWorlds a decis să adopte un stil de dezvoltare mai tradițional. Prin comparație, primul Mount and Blade a fost făcut pentru mulți ani de doar doi oameni și avea încă din faza alpha un demo ce putea fi cumpărat și deblocat pentru a oferi jucătorilor acces la toate nivelele de progresie.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button