GamingPC&Consoles

Producătorii lui Just Cause 4 oferă 20 de minute de gameplay comentat

La sfârșitul acestui an, când va veni probabil frigul iar zăpezi… bine, la ce secetă a fost nu cred că vom avea cine știe ce zăpadă… veți putea să vă delectați cu decorul însorit al lui Just Cause 4.

Nu va fi tocmai un decor tropical ca în ultimele jocuri, dar tot unul foarte călduros prin care vă veți putea plimba, distrugând cam tot ce vă stă în cale, totul în numele distracției și probabil al poveștii de-a elibera… ceva. Pe undeva pe acolo Rico se bate cu o tornadă, așa că povestea nu este tocmai punctul central al seriei.

Dacă vreți să vedeți în detaliu despre ce este vorba în joc, atunci dezvoltatorii lui Just Cause 4 au pregătit pentru voi o demonstrație comentată în care detaliază foarte mult componentele diverse ale jocului. Această demonstrație a fost prezentată inițial în spatele ușilor închise la Gamescom, doar pentru presă, iar acum a fost oferită și publicului larg.

După cum puteți vedea, jocul pune un accent foarte mare pe simularea fizică a mai multor elemente din lume. Nu doar obiecte, find permisă construirea unei catapulte improvizate, dar și a efectelor de vreme, precum tornadele.

Just Cause 4 va fi disponibil din ziua de 4 decembrie.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button