MORE

Proclivity, o alternativa viabila la Cydia

Desi s-au incercat diverse alternative de-a lungul timpului, Cydia a ramas cea mai puternica unealta pentru gestionarea surselor si a tweakurilor. RockYourPhone a fost singura varianta adoptata la scara larga, insa proprietarul acesteia s-a aliat cu Saurik, creatorul Cydiei. De atunci s-au mai anuntat cateva proiecte care insa au avansat foarte putin pana in momentul de fata. Problema principala a utilizatorilor in privinta Cydiei a fost intotdeauna design-ul. Singurul update substantial a fost o data cu trecerea la stilul flat din iOS 7, insa nici atunci nu a fost o schimbare majora. Proclivity insa pare o alternativa reala la Cydia, si una care va fi finalizata.

Acesta pune la punct problema designului si a „greutatii” aplicatiei, acesta avand pana si update-uri in background pentru a nu mai astepta verificarea surselor de fiecare data cand aplicatia este accesata pentru a vedea noile pachete. Mai mult decat atat, ofera functia Proclivity-Load, ce permite instalarea tweakurilor fara a mai fi nevoie de relansarea Springboardului. Suporta contul Cydia Store si recunoaste purchase-urile, accepta adaugarea de noi surse si este mult mai prietenos cu utilizatorul, scutindu-l de informatii inutile precum pachete de sistem, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa fii neaparat power user pentru a intelege aplicatiia.

Deocamdata este compatibila doar cu iPhone 6 si 6Plus, insa dezvoltatorii spun ca aceasta va fi compatibila pe viitor si cu modele mai vechi de telefoane. Pentru cine detine unul dintre aceste dispozitive, poate instala varianta beta adaugand in Cydia sursa http://proclivityapp.com/getpreview/. 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button