Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Procesul dintre Samsung și Apple se încheie după 7 ani de dispute

/
/
/
img

După o bătălie legală prelungită cu Samsung, pe care co-fondatorul Apple Steve Jobs a definit-o ca fiind un „război termonuclear”, cei doi producători de telefoane mobile au decis acum să soluționeze în cele din urmă o dispută de brevete veche de șapte ani care s-a desfășurat în sălile de judecată din întreaga lume.

Rezolvarea de miercuri vine după câteva săptămâni după ce cele două părți s-au confruntat în cel de-al patrulea proces într-o sală de judecată federală din San Jose, California. Ei au hotărât să îngroape securea războiului o dată pentru totdeauna.

Procesul din mai 2018 s-a ocupat în mod special de brevetele de design, care acoperă aspectul carcasei exterioare a iPhone-ului, pictogramele software, printre alte caracteristici.

În cele din urmă, juriul a dat câștig de cauză în acel proces celor de la Apple, ceea ce a adus companiei un câștig de 539 milioane de dolari.

Procesul de la San Jose a venit după ce Samsung a făcut apel la Curtea Supremă a Statelor Unite ale Americii, care a fost de acord într-un aviz din decembrie 2016 că o companie care a constatat că a încălcat brevetele nu ar trebui să renunțe la toate profiturile obținute dintr-un anumit produs.

Nici Apple, nici Samsung nu au oferit vreo declarație oficială pe această temă. Condițiile noii înțelegeri nu au fost divulgate.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar