PC

Procesoarele Ryzen vor fi răcite de Wraith Max și Wraith Spire

Mai multe informații și-au făcut apariția despre soluțiile de răcire cu care vin echipate procesoarele Ryzen. De această dată cu tot cu nume exacte și poze.

Cooler-ul standard cel mai performant vândut de AMD la pachet cu procesoarele sale va fi Wraith Max, o soluție care are un TDP de 140W și cântărește o jumătate de kilogram. Apoi avem Wraith Spire, care poate disipa până la 95W de energie termică, și cântărește doar 0.4 kilograme.

Listarea acestor soluții de răcire a mai dezvăluit și că procesoarele din seria Ryzen R7 vor veni și în variante fără soluții de răcire, asta probabil pentru cei care au deja un cooler competent sau un sistem de răcire pe lichid.

Al treilea sistem de răcire pentru Ryzen nu era trecut în această listare, find vorba doar de cele dedicate procesoarelor cu 8 nuclee.

În cazul în care vă întrebați cât mai trebuie să ne mulțumim doar cu zvonuri până când vom primi informații oficiale de la AMD despre procesoare, coolere și toate cele, ar fi bine să nu plecați de pe internet săptămâna viitoare. Embargourile de presă ar trebui să cadă atunci, iar lansarea platformei ar trebui să aibă loc tot atunci.

Apoi ne vom putea bucura de ceva ce n-a mai existat pe piața procesoarelor de mai bine de o jumătate de deceniu, competiție adevărată.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button