PC

Procesoarele Intel capătă suport deplin pentru Vulkan

Intel anunță că procesoarele grafice integrate în fiecare CPU din ultimii ani a primit suport oficial complet pentru Vulkan.

Până acum acest suport era aflat doar în stadiul beta, și ca urmare nu era tocmai complet. Dar acum implementarea lui Vulkan a trecut de validarea celor de la Intel, așa că vă puteți aștepta ca GPU-ul integrat să fie capabil să se folosească de toate funcțiile acestui noi API.

Vulkan chiar ar trebui să fie foarte util pentru GPU-urile din Kaby Lake, Skylake și restul găștii, fiindcă nu vorbim tocmai de componente grafice puternice. Așa că folosirea unui API care este capabil să folosească mai bine umilul GPU cu siguranță nu ar strica. Dar pentru asta vom avea nevoie și de jocuri care chiar se folosesc de Vulkan.

Acestea nu sunt tocmai la fiecare pas în acest moment, dar sunt lucruri precum DotA 2, Doom și promisiunea că toate jocurile Serious Sam vor primi suport pentru acest API anul acesta. Așa că dacă vă bazați pe procesorul grafic Intel… pentru gaming, ar fi bine să căutați cea mai nouă variantă a driver-ului… și poate o reducere la o placă video adevărată.

[Intel ]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button