MORE

Procesoare grafice Nvidia noi au fost zarite

Din moment ce nimeni nu vrea sa faca vreun anunt nou despre placi video in momentul actual, trebuie sa apelam la alte surse de informare. Cateva procesoare grafice noi, produse de catre Nvidia, au fost zarite in baza de date a serviciului de urmarire a transporturilor Zauba.

Cele doua procesoare grafice sunt trecute cu numele de cod JM601 si 433X3. Momentan, nu as putea spune cu siguranta ce sunt aceste placi video, asa ca nu pot decat sa speculez. Nvidia vad ca are obiceiul de a nu da denumiri procesoarelor precum Gemini, care ar indica exact despre ce este vorba.

Nvidia-JM601-GPU-635x95

Cert este ca JM601 are pretul trecut de 1136 de dolari, iar 443X3 are un pret de 3192 de dolari. Mergand pe ideea ca cel putin una dintre aceste denumiri ar fi pentru placa video cu doua nuclee care va inlocui Titan Z, atunci 443X3 ar putea fi un candidatul cel mai probabil.

Iar atunci, ce ar putea fi JM601? Posibil un primul procesor Pascal, desi nu tocmai cel care va inlocui seria GM200. Conform traditiei, Nvidia probabil va testa tehnologia din Pascal prin intermediul unui procesor mai mic, posibil livrat ca un 950 Ti pe la inceputul anului viitor.

Informatii concrete nu am in acest moment, asa ca mai bine asteptam un anunt oficial.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button