Telefoane

Problemele lui iOS 9 rezolvate de Apple cu ultimul update

Ori de cate ori un nou sistem de operare iese pe piata, o serie de buguri si probleme de compatibilitate sunt descoperite de care producator prin intermediul utilizatorului. Asta se aplica fie ca discutam de Windows, iOS sau OSX, toate vin cu probleme si cu buguri, asa ca anuntul ca iOS 9 are probleme si nu te lasa sa updatezi software-ul telefonului, nu a venit ca o mare surpriza.

Lansarea lui iOS 9 trebuia sa fie un eveniment festiv pentru Apple, dar din pacate bugurile au transformat zambetul intr-o moaca usor posomorata, multi utilizatori acuzand diverse probleme pe care sistemul de operare pentru iPhone, iPad sau iPod Touch le are.

Unul din aceste buguri este cel care iti blocheaza pe ecran mesajul „slide to upgrade”, problema care forteaza utilizatorul sa revina la iOS 8 pentru a putea face upgrade-ul sau folosi telefonul. Daca te-a afectat acest glitch, exista niste vesti bune pentru tine, afla ca Apple tocmai a lansat update-ul pentru iOS 9.0, intitulat … dupa cum era de asteptat, iOS 9.0.1, update care indeparteaza problema cu blocarea ecranului in mesajul: „slide to upgrade”.

Pentru ce interesati, update-ul rezolva si o serie de alte probleme, precum alarmele care nu pleaca atunci cand trebuie sau consumul bateriei. Astfel Apple se intrebuinteaza sa ofere utilizatorului o experienta placuta.

[Apple]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button