PC

Noul Private Mode Mozila Firefox este de-a dreptul draconic!

Atunci când intri în Private Mode în browser, de cele mai multe ori te aştepţi să nu îţi fie „impartasite” informaţiile sau salvate, modul fiind ideal pentru cei care doresc să navigheze pe internet anonim. Din păcate, informaţiile rămân salvate local, cel puţin temporar, ca sa nu mai discutăm despre faptul că uneori te ajută la păstrarea intimităţii, companiile fiind rupte astfel de obiceiurile tale online.

Firefox pe de altă parte au dus acest concept un pic cam departe, lansând un pre-beta pentru ultima varianta de Firefox, care, odată updatat, obligă vocabularul competiţiei să se schimbe din Private Browsing, un „ceva” care seamănă cu Private Browsing.

Sună ciudat? Ei bine, Mozila nu numai că ajută utilizatorul să îşi păstreze intimitatea, dar blochează orice fel de element care ar putea urmărească comportamentul tău online, precum unelte de analiză, site-uri preferate, *asta înseamnă fără reclame la Xhamster sau PornHub sau reţele de socializare des accesate.

Este foarte posibil ca utilizatorii care folosesc noul Private Browsing să „rupă” puţin site-urile care folosesc cookie-uri sau care fac tracking, dar astea sunt riscurile meseriei, mai ales pentru cei care se bazează pe asta.

Mai mult, se pare că Mozila cu acest nou Private Mode, vine şi cu un panou de comandă care te ajută să faci ajustări dacă întâmpini probleme în timpul navigării, putând să îţi alegi nivelul de securitate pe care mod-ul sa-l abordeze în timp ce tu eşti incognito pe internet.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close