MORE

Prisma a aparut pe Android – Din pacate nu prea merg serverele

Prisma a luat cu asalat terminalele Apple in iunie 2016, demonstrand ca nu doar Instagram poate sa domine piata peste noapte piata, la doar o saptamana dupa lansare acesta strangand nici mai mult, nici mai putin de 7.5 milioane de instalari doar pe iOS.

Pentru o aplicatie iesita de ceva timp, in acest moment Prisma se bucura de peste 1 milion de utilizatori activi la doar o saptamana dupa lansare pe iOS, iar acum, acesta a fost lansat si pe Android. 

Aplicatia gratuita realizata de Alexey Moiseenkov, pare sa placa maselor de utilizatori, asta pentru ca reuseste sa transforme o imagine obisnuita intr-o opera de arta, Prisma reusind chiar sa faca o treaba buna in aceasta privinta, rezultatul final fiind pe putin spus uimitor.

Daca pana astazi aplicatia a fost disponibila exclusiv pe iOS, se pare ca incepand de astazi aceasta va fi disponibila si pe Android, posesorii bucurandu-se si ei la randul lor e imagini un pic mai artistice. 

O singura problema! Momentan serverele sunt la pamant! Conform unor rapoarte primite astazi, multi utilizatori de Android au acuzat faptul ca nu pot accesa Prisma din cauza supra-solicitarii acesteia.

Prism Prism

Aparent nu toti utilizatorii sunt intampinati de acest ecran, dar cei care sunt risca sa isi piarda fotografia sau editarile. Nu e ca si cum nu poti reconstituii unghiul si nici ca si cum nu ne-am obisnuit cu astfel de buguri pe Android. Totusi, am putea avea o lansare de succes pe Android fara ca aplicatia sa fie o bomba cu neutroni cand vine vorba de stabilitate sau servere care nu functioneaza pe baza de hamsteri obositi care invart la rotite ruginite?

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button