Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Prisma a aparut pe Android – Din pacate nu prea merg serverele

/
/
/

Prisma a luat cu asalat terminalele Apple in iunie 2016, demonstrand ca nu doar Instagram poate sa domine piata peste noapte piata, la doar o saptamana dupa lansare acesta strangand nici mai mult, nici mai putin de 7.5 milioane de instalari doar pe iOS.

Pentru o aplicatie iesita de ceva timp, in acest moment Prisma se bucura de peste 1 milion de utilizatori activi la doar o saptamana dupa lansare pe iOS, iar acum, acesta a fost lansat si pe Android. 

Aplicatia gratuita realizata de Alexey Moiseenkov, pare sa placa maselor de utilizatori, asta pentru ca reuseste sa transforme o imagine obisnuita intr-o opera de arta, Prisma reusind chiar sa faca o treaba buna in aceasta privinta, rezultatul final fiind pe putin spus uimitor.

Daca pana astazi aplicatia a fost disponibila exclusiv pe iOS, se pare ca incepand de astazi aceasta va fi disponibila si pe Android, posesorii bucurandu-se si ei la randul lor e imagini un pic mai artistice. 

O singura problema! Momentan serverele sunt la pamant! Conform unor rapoarte primite astazi, multi utilizatori de Android au acuzat faptul ca nu pot accesa Prisma din cauza supra-solicitarii acesteia.

Prism Prism

Aparent nu toti utilizatorii sunt intampinati de acest ecran, dar cei care sunt risca sa isi piarda fotografia sau editarile. Nu e ca si cum nu poti reconstituii unghiul si nici ca si cum nu ne-am obisnuit cu astfel de buguri pe Android. Totusi, am putea avea o lansare de succes pe Android fara ca aplicatia sa fie o bomba cu neutroni cand vine vorba de stabilitate sau servere care nu functioneaza pe baza de hamsteri obositi care invart la rotite ruginite?

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar