GamingPC&ConsolesTech&IT

Prince of Persia revine… în VR

Mai țineți minte seria?

În ere de mult apuse, când timpul era ca un ocean într-o furtună, exista o serie de jocuri numită Prince of Persia. Nu, nu în era în care jocurile erau 2D… sau 3D prima dată, după. Jocurile Prince of Persia făcute de Ubisoft, primele trei, predominant primul.

Eh, Ubisoft lucrează la un soi de continuare pentru seria aceasta. Și înainte să vă tresară inima de bucurie, probabil ar trebui să mai citiți titlul încă o dată. Dacă asta nu este o problemă pentru voi, atunci e posibil să aveți o experiență grozavă în The Dagger of Time.

Noul joc este produs de ramura din Dusseldorf al companiei, ce este practic o componentă a Blue Byte. În acest joc va trebui să vă folosiți de vestitul pumnal al timpului pentru a dez-sparge mobilierul de care vă veți împiedica. Dar din moment ce asta nu funcționează, va trebui să vă folosiți de pumnal pentru a evada din Fortăreața Timpului, rezolvând puzzle-uri și luptând împotriva armatei de monștri ai nisipului sub comanda împărătesei Kaileena.

Și acum probabil vă întrebați cu ce soi de unealtă VR îl veți putea juca pe PC-ul vostru. Eh… aici vine partea mai dureroasă. Nu îl puteți juca acasă, ci într-un soi de chestie de tip Escape Room, care este disponibilă doar într-un loc anume din București.

Poate e mai bine așa. Mă tem să mă gândesc ce ar face Ubisoft dintr-un joc Prince of Persia acum. Probabil am avea micro-tranzacții pentru realimentarea pumnalului cu nisip.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button