Gaming

Prince of Persia: The Sands of Time Remake a fost amânat din nou

S-au scurs aproape doi ani de când Ubisoft a anunțat pentru prima oară remake-ul unui clasic. Revitalizarea lui Prince of Persia: The Sands of Tme ar fi trebuit deja să se pregătească pentru a-și face debutul, dar se pare că feedback-ul adus primului trailer i-a convins pe dezvoltatori să nu grăbească lansarea și să mai bage o fisă. După alte încercări, studioul a fost nevoit să amâne lansarea jocului din nou și din nou, până când am început să mă gândesc dacă nu cumva acesta va muri în cele din urmă.

În luna mai se anunța că Ubisoft Pune și Ubisoft Mumbai nu se vor mai ocupa de dezvoltarea lui The Sands of Time Remake. Proiectul a fost preluat de Ubisoft Montreal, de altfel, una dintre cele mai importante divizii ale conglomeratului. Șiiii, ghici ce, asta înseamnă că acest Prince of Persia adus la zi a fost din nou amânat! Până la urmă, se potrivește expresia aceea cu „cine v-a lucrat, doamnă, aici?” pentru că Ubisoft Montreal precizează că vor porni să dezvolte jocul plecând de la ceea ce au lucrat studiourile anterioare. Și nu zic eu asta, ci însuși compania.

Această decizie reprezintă un pas important . Echipa va prelua dezvoltarea plecând de la rezultatele deja obținute de echipele din Pune și Mumbai. Astfel, ne vom lua cât timp ne este necesar pentru a consolida munca și a continua dezvoltarea în așa fel încât,, atunci când va fi gata, să vă oferim cea mai bună experiență de care este capabil acest remake al unui titlu clasic.

În mod normal, Prince of Persia: The Sands of Time Remake ar fi trebuit să fie lansat în decursul acestui an fiscal, adică până la finalul lui martie 2023. Din păcate, la o lună după marea schimbare privind echipa dezvoltatoare, Ubisoft a confirmat că jocul nu va onora fereastra programată inițial. Mai mult decât atât, Prince of Persia: The Sands of Time Remake va fi scos de pe listele retail, ceeea ce înseamnă că, deși jocul nu este anulat, el nu va mai putea fi pre-comandat de nicăieri. Există și o parte bună în toată povestea aceasta. Îți vei putea primi banii înapoi dacă optezi pentru un refund. Asta dacă te simți mai bine cu banii în buzunar decât să aștepți până la final de 2024 pentru presupusa lansare.

.

.

.

F

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button