MORE

Prin Paris cu Gollum ca asistent vocal, ca preludiu la Assasins Creed Unity!

Te-ai gandit cum ar fi sa te plimbi prin Paris cu Gollum ca asistent vocal… fara te misti din sufrageria ta?! Ei bine, acum poti face asta… intr-un mod inedit.

De vrei sa faci o plimbare virtuala prin inima Parisului inainte sa te apuci sa injunghii oameni in stanga si in dreapta in Assassin’s Creed: Unity, realizatorul jocului, Ubisoft, s-a gandit la nevoile tale si iti pune la dispozitie programul Project Window App, cu ajutorul caruia poti explora Orasul Luminilor in stil Google Street View, adunand bucatele de Trivia si privind pe traseu clipuri muzicale cu tematica jocului.

Cireasa de pe tort insa o reprezinta vocea maestrului Andy Serkis, care nareaza si explica intamplari legate de Bastilia sau de Marchizul de Sade, rezultatul fiind unic si straniu. Poate ca daca vocea lui Gollum ar fi folosita pentru predare la orele de istorie, multi ar fi mai interesati de ce se vorbeste.

Interfata aplicatiei va fi familiara celor care au jucat jocurile, dar este totusi suficient de intuitiva pentru oricine, astfel, apasatul si click-uitul sunt usor de „digerat” si mai ales distractiv sa inveti cate ceva din periplul cu Gollum prin Paris. Aplicatia functioneaza la fel ca si Destiny Map inaintea ei, cu toate ca scopul acesteia este de a entuziasma lumea cu privire la lansarea AC:U care urmeaza sa apara pe 11 noiembrie.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button