MORE

Primul trailer pentru Doctor Strange a fost lansat

Marvel a lansat primele secvente din cel mai nou film al masivului sau univers cinematic. Unul care se indeparteaza si mai mult de tiparul francizei. In loc de extraterestri, roboti sau teroristi avem un film despre paranormal si magicieni, Doctor Strange.

Filmul va detalia originile personajului, interpretat de Benedict Cumberbatch, un actor cunoscut mai bine pentru rolul sau din seria Sherlock de pe BBC. Inainte de a deveni un super-erou, Strange era un chirurg grav ranit intr-un accident de masina, care a cutreierat lumea cautand un leac pentru daunele severe pe care le-a suferit la maini. Ajuns pe undeva prin Tibet a descoperit secrete mistice care i-au schimbat complet perspectiva asupra lumii.

Doctor Strange face parte din faza a treia de filme Marvel, cea care va incepe in mod oficial cu Captain America Civil War. Prezenta personajului Doctor Strange este foarte importanta pentru aceasta faza, deoarece va culmina cu batalia impotriva lui Thanos, iar in povestea din benzile desenate Strange era responsabil pentru cateva lucruri majore.

Desigur, in acea poveste din benzile desenate Silver Surfer era practic personajul principal, iar Avengers erau pe undeva printr-un colt incasand bataie. Asa ca multe se pot schimba in scenariul pentru Infinity War, daca nu cumva Marvel capata spontan control asupra seriei Fantastic Four.

Premiera filmului va avea loc in ziua de 4 noiembrie 2016.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button