Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Primul trailer din filmul Assassin’s Creed

/
/
/

Anul acesta, in luna decembrie, va fi lansata prima ecranizare a seriei Assassin’s Creed, iar in sfarsit avem parte de primul trailer care releva cateva detalii importante despre aceasta adaptare.

Personajul principal, interpretat de Michael Fassbender, este un detinut care in loc sa fie executat prin injectie letala este adus la Abstergo pentru a i se fora memoriile pentru detalii despre un stramos de-al sau, de profesie asasin pe vremea Inchizitiei Spaniole.

Decorul istoric aminteste mult de jocuri, iar cinematografie este similara cu toate acele unghiuri menite sa sublinieze grandoare orasului. Exista totusi cateva diferente notabile fata de seria de jocuri Assassin’s Creed, cum ar fi faptul ca Animus nu este o masa pe care personajul sta, ci mai mult un brat hidraulic la care subiectul este conectat. Asta ii permite sa se miste in timpul amintirilor, ajutand la transfomarea sa intr-un veritabil asasin.

Conceptul se aseamana cu cel al modului de multiplayer al seriei Assassin’s Creed, la care Abstergo antrena prin amintiri agenti sa devina la fel de eficienti ca asasinii.

Trailer-ul se termina pana si cu un salt de pe o cladire foarte inalta, dar nu arata si modul prin care personajul evita sa devina o pata rosie pe strada. In jocuri mai avea „sens” fanul, dar intr-un film care nu pare sa aiba accente comice, ar putea cauta alternative.

[Engadget]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar