MORE

Primul telefon Samsung flexibil ar putea fi lansat anul viitor

Cu trei ani in urma, Samsung a ajuns la concluzia ca viitorul telefoanelor este flexibilitatea, iar acel viitor ar putea sosi chiar in 2017.

Conform unor informatii obtinute de Bloomberg, Samsung ar pregati doua modele de telefon cu ecrane flexibile in anul 2017, care urmeaza sa fie prezentate in luna februarie, anul viitor, la Mobile World Congress, in Barcelona. Se spune despre unul din aceste telefoane ca ar avea un ecran OLED de 5 inch, care poate fi desfacut pentru a se intinde la 8 inch, actionand atat ca telefon cat si ca o tableta.

Nu ar fi vorba tocmai de un zvon, pana si Samsung a dezvaluit acum ceva timp speranta ca prin 2017 va fi gata tehnologia pentru publicul larg. Prezentarea ecranelor flexibile din 2013 poate fi vazuta mai jos.

Noile telefoane Samsung cu ecrane flexibile nu le vor inlocui pe cele existente. Aceste modele vor fi mai mult experimente pentru a testa reactia publicului si durabilitatea tehnologiei. In cazul in care va avea succes, atunci este posibil ca urmatoarele generatii de telefoane flagship, de pe la seria S9, sa foloseasca astfel de ecrane. Alternativ, daca nu au succes telefoanele, Samsung tot va aproviziona astfel de ecrane altor companii care doresc sa le implementeze in propriile dispozitive.

[Bloomberg]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button