Telefoane

Primul telefon Nokia HMD a fost dezvăluit

Grupul HMD are acum drepturile de producție pentru telefoane noi sub marca Nokia, iar primul model a fost dezvăluit. Însă dacă vă așteptați la un smartphone high-end, ar trebui să vă puneți pofta în cui pentru o vreme.

HMD Global a dezvăluit Nokia 150, un telefon care suportă una sau două cartele SIM în funcție de preferință, și țintește ferm segmentul de piață low-end. Cât de low-end? Prețul acestui telefon este de 26 de dolari + taxe.

În acest preț veți avea parte de o experiență ca în zilele de glorie ale companiei Nokia. Telefonul are un ecran de 2.4 inch cu o rezoluție de 240×320, suport pentru radio FM, MP3, Bluetooth 3.0, un conector jack 3.5mm, micro USB, o cameră VGA și un LED de iluminare care poate fi folosit pe post de lanternă. Nu ar trebui să vă așteptați la cine știe ce stocare internă, dar există suport pentru carduri SD de până la 32GB.

Bateria de 1020mAh a telefonului oferă 22 de ore de timp de vorbire și 31 de zile în standby, pentru varianta cu o cartelă SIM, și 25 de zile de standby pentru cea cu două cartele SIM.

Sistemul de operare pentru Nokia 150 este același folosit la majoritatea modelelor lansate sub acest brand din 2013 și până acum. Telefonul vine la pachet și cu câteva jocuri, precum Snake Xenzia, alături de o variantă trial a lui Nitro Racing de la Gameloft.

Nokia 150 va fi disponibil de la începutul anului viitor.

[HDM Global]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

9 comentarii

  1. Ma asteptam la ceva smart, insa nush cum se face dar sunt placut surprins sa aud de acest telefon 🙂 sa vedem ce iese.

  2. Asta este un telefon. Care face ce trebuie sa facă un telefon, adică sa faci apeluri și sa trimiți sms-uri. Iar de multe ori sunt mai fiabile decât alte variante de smartphone-uri. E o varianta super de telefon de backup când super smartphone-ul este la service.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button