MORE

Primul telefon de la Motorola dupa ruptura cu Google

De curand Motorola a plecat de sub umbrela protectoare Google, catre Lenovo. Totusi, Motorola este unul dintre cei mai vechi producatori de hardware de pe piata, asa ca nu este de mirare ca urmeaza sa isi arate „muschii” (si sa-si merite banii) in curand.

Potrivit unei serii de invitatii trimise catre publicatiile mari, compania planuieste sa prezinte un nou terminal mobil in Londra pe 13 mai. Telefonul, sau linia de telefoane, reprezinta primele produse dupa despartirea de Google din Ianuarie, fiind chiar timpul ca piata sa se bucure de un update al modelului Moto G sau cine stie, ceva mai puternic, dar in aceasi gama de pret.

Zvonurile spun ca un Motorola Moto E isi va face prezenta la eveniment, un model de buget, desi discutam doar zvonuri. Un lucru insa este cert: Motorola stie sa faca telefoane ieftine, si mai ales bune, asa ca asteptam ziua de 13 mai cu interes. Cine stie, poate vom avea o gama mai variata de aceasta data, cu o carcasa mai subtire si un ecran mai mare. Tinem degetele incrucisate 🙂

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button