GAMING

Primul Smite Viewing Party din Romania se intampla in Nexus Bar!

Scena competitva de Smite a crescut destul de mult in ultima vreme, moba-ul 3rd persson acaparand incet, dar sigur, jucatorii amatori de „scandaluri in arena”. Totusi pana in prezent, cu exceptia unor evenimente online si catorva momente competitionale micute, Smite nu a prea fost prezent pe piata din Romania. Asta pana in prezent, filiala Smite Romania organizand primul Smite Viewing Party in cadrul barului Nexus.

Pe data de 11 Ianuarie 2015 fanii SMITE din Romania se pot aduna in Nexus Gamers Pub (Bulevardul Regina Elisabeta nr. 37 Bucuresti) incepand cu ora 15:00. Pe langa turneul pe care il poti urmarii alaturi de alti fani SMITE poti participa la tombole, turnee LAN (3v3 si 5v5). Mai mult, participantii la eveniment primesc gratuit un pachet SWC Ticket care contine urmatoarele:

1x Tyr Convenion Skin Code

1x SWC 2015 Ares Skin Code

1x SWC 2015 Ward Skin Code

1x Romanian Flag Icon Skin Code.

 Daca doresti sa participi poti sa iti anunti prezenta aici.

Suna extrem de bine, mai ales ca scena locala a fost deja acaparata de MOBA-uri precum League of legends si DOTA 2, un pic de diversitate facand bine scenei eSports din Romania, dar si jucatorilor, care in destule cazuri, sunt staui de acelasi Timo mid si aceeasi combinatie Slark, Earth Spirit si Meppo in DoTA 2.

Tags

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close