GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Primul Red Dead Redemption primeste un remaster neoficial pe PC

Cu ajutorul unui emulator de Xbox 360 sau PlayStation 3

Red Dead Redemption nu a fost lansat pe PC in mod oficial, dar poate fi totusi jucat si pe calculatoare cu ajutorul emulatoarelor de Xbox 360 si PlayStation 3. Calitatea vizuala nu o fi neaparat cea mai buna, dar asta se va schimba in curand multumita unui remaster neoficial care a fost dezvaluit recent.

Proiectul de reimprospatare RDR Damned Enhanced Project vrea sa imbunatateasca calitatea graficii considerabil cu texturi imbunatatite, optimizari mai bune si alte bonusuri.

Red Dead Redemption: Damned Enhanced Project este o modificare directa a versiunii de Xenia/RPCS3 a jocului, care ruleaza pe PC-uri cu Windows pe 64 de biti si vine cu elemente grafice imbunatatite si calitate sporita cand vine vorba de:  texturi, elemente UI/UX din meniu, HUD-ul din joc, optimizari ale animatiilor, shadere si modele actualizate, resurse din versiunile Beta si Alpha ale jocului. Tinta proiectului este sa remasterizeze si sa optimizeze Red Dead Redemption pentru a-l face sa arate si sa ruleze mai bine pe PC prin intermediul celor doua emulatoare.

De asemenea, avem parte si de un trailer pentru acest proiect:

Lucrurile deja arata bine si a fost confirmat faptul ca imaginile din trailer sunt de pe o versiune mai veche a jocului, deci deja au fost aduse si mai multe imbunatatiri. Red Dead Redemption este disponibil pe PlayStation 3 si Xbox 360, iar celebrul sau sequel poate fi jucat pe PlayStation 4 si Xbox One, urmand sa vina si pe PC intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat.

WCCFTech

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button