MORE

Primul model de Tesla Model 3 a fost produs

Cu un an în urmă, compania Tesla a dezvăluit Modelul 3, o mașină a cărui număr de precomenzi stabiliseră un nou record, deși prima variantă abia acum a ieșit pe ușa uzinei.

Imaginile primului model de producție au fost publicate chiar de către Elon Musk. Construcția mașinii doar ce a fost terminată, iar automobilul trece acum prin ultimele verificări înainte de a fi livrată primului client.


Și cine este primul client? Chiar Elon Musk în sine. Acesta a primit dreptul de prima achiziție de la omul care inițial plătiseră pentru mașina cu numărul unu. Pe parcursul acestei luni vor fi construite 30 de mașini în total, iar acestea vor fi livrate noilor proprietari în ziua de 28 iulie, la o petrecere organizată special pentru primii oameni care au comandat un Tesla Model 3.

Numărul de oameni care au plătit 1000 de dolari pentru a rezerva o astfel de mașină este în jur de 500 de mii, așa că unii dintre ei vor trebui să aștepte câțiva ani până ce își vor primi vehiculul. Prețul total pentru un Tesla Model 3 este de aproximativ 35 de mii de dolari, fiind cel mai ieftin model produs până acum de companie.

[Motortrend]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button