MORE

Primul mod Fallout 4 deja este gata de download

Primul mod pentru Fallout 4 a iesit deja la lumina zilei, evident ca primul mod este unul grafic, refacand aspectul desertului nuclear si adaugand ceva noi surse de lumina volumetrica, rezultatul fiind un joc care arata senzational inca din prima zi.

Autorul Razed, este deja un veteran pe Fallout nexus, site dedicat modderilor in care se gasesc si alte modificari pentru jocuri produse de Bethesda Game Studios, Nexus fiind implicat si in marele scandal al modurilor pe bani in trecut, dar de departe este cel mai mare portal pentru moduri pentru Skyrim, Fallout 3, Oblivion si mai nou Fallout 4. Dovada si rapiditatea cu care aceasta comunitate a realizat mod-ul.

Daca Elder Scrolls V: Skyrim a vandut 20 de milioane de copii pana in acest moment, este clar ca Fallout 4, care are o baza de fani extrem de loaiala va vinde si el destul de mult, iar daca scena de modding ramane tot atat de mare, este foarte posibil ca jocul sa primeasca niste add-on-uri extrem de interesante.

Pana una alta, mod-ul intitulat Enhanced Wasteland Preset este acum disponibil si se poate descarca, acesta incluzand o serie de imbunatatiri, precum o paleta de culori mult mai variata, sau o serie de efecte din galeria SweetFX, rezultatul fiind un joc cu o fidelitate grafica ridicata.

[nexus]

Articole asemanatoare

Back to top button