PC&Consoles

Primul Halo Wars va sosi pe PC

O veste buna pentru cei care se temeau ca vor trebui sa joace Halo Wars 2 fara nici un fel de cadru de referinta, primul joc din serie va fi disponibil pentru PC.

Halo Wars va avea parte de o varianta de PC, intitulata Definitive Edition, care contine tot DLC-ul, suport pentru mouse si tastatura si imposibiltiatea de-a functiona pe altceva decat pe Windows 10. Nu se stie in acest moment cand sau daca jocul va fi disponibil ca un produs separat, momentan fiind parte din varianta Ultimate Edition a lui Halo Wars 2.

Acest RTS a fost realizat de legendarul Ensemble Studios, creatorii seriei excelente de jocuri de strategie Age of Empires. Halo Wars a fost cam singurul RTS de succes de pe console, in ciuda faptului ca Microsoft i-a informat pe cei de la Ensemble ca vor ramane fara un loc de munca la cateva luni inainte sa termine lucrul la acest proiect. Nu pentru ca previziunile pentru vanzari erau scazute, ci pentru ca atunci Microsoft era in faza sa de „arde, taie si spanzura” cand venea vorba de orice studiou avea o tangenta cu afacerea sa de jocuri de PC.

Intr-un fel, puteti considera Halo Wars ca fiind motivul pentru care Age of Empires 4 nu a mai fost facut vreodata.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button