MORE

Escape: Primul film VR romanesc

Revolutia VR poposeste si in Romania, prin anuntul filmului Escape, o pelicula realizata pentru era realitatii virtuale.

Filmul este realizat de casa de productie Spider, in colaborare cu agentia de marketing The Temple si a prezentat ceva provocari interesante. Fiind realizat pentru VR, nu se poate folosi de un platou traditional, ci unul care sa permita filmarea pe 360 de grade fara sa apara la un moment intr-un cadru vreun microfon sau reflectoarele.

In Escape, un grup de sase tineri sunt invitati la ceea ce pare a fi un Reality Show, numai sa dea peste un labirint de capcane mortale care trebuiesc evitate contra cronometru. In film veti regasi actori precum: Pavel Ulici, Paul Ipate, Michaela Prosan, Anghel Damian, Alex Calin, Oana Nedelcu si Florin Piersic Jr, iar de regie se va ocupa Millo Simulov.

Escape va putea fi vizionat folosind Google Cardboard, Gear VR, dispozitive de VR dedicate, PC-uri sau direct de pe telefon. VR ar fi recomandat pentru imersiune complet, altfel ati avea doar un clip de 360 de grade bidimensional.

Comunicatul de presa nu mentiona ca va fi lansat Escape, doar ca premiera va avea loc in curand.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button