Gaming

Primul episod King’s Quest, acum disponibil!

Primul capitol din King’s Quest a fost in sfarsit lansat si jucatorii pot sa rejoace clasicul joc ce a fost adaptat si imbunatatit pentru era moderna. Disponibil acum pe PC, PS4, PS3, Xbox One si Xbox 360, primul capitol iti face cunostinta cu viteazul erou si te pregateste de calatoria epica in care urmeaza sa te imbarci de-a lungul a 5 episoade diferite.

„Astazi este un nou inceput atat pentru cei ce au crescut cu jocurile King’s Quest create de Roberta Williams si Sierra Entertainment cat si pentru cei ce viziteaza Daventry pentru prima oara”, a spus Matt Korba, presedintele si directorul creativ de la The Odd Gentlemen. „Speram ca am facut ceva special pentru toata lumea pe masura ce intoarcem o noua pagina din legenda lui Graham”.

Al doilea capitol este planificat sa apara mai tarziu anul acesta. Pe moment va lasam sa va delectati cu trailer-ul de lansare pentru primul episod. Am apucat sa ne jucam putin acest titlu si putem spune ca pana in acest moment experienta este una usor nostalgica, fiind  probabil legata si de faptul ca acest redactor a cam jucat mai  toate jocurile din serie. Chiar si pe cele… mai putin reusite. Saptamana viitoare avem review pentru primul episod al jocului!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button