Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Primul episod din 1979 Revolution va fi lansat la sfaristul primaverii

/
/
/
/
image

Cand Navid Khonsari a parasit Rockstar Games, unde lucrase ca si cinematic director la mai multe titluri din seria GTA, nu credea sa mai lucreze la vreun joc vreodata. Asa ca s-a intors la prima lui dragoste – filmul documentar. Dar n-a putut sta prea mult departe si, prin urmare, a creat un hibrid intre film si joc, si i-a dat un titlu: „1979 Revolution”. „Acesta este un hibrid al unui episod tv. Este un hibrid al unui video game AAA. Este un hibrid al unui documentar. Este un hibrid al unui fotojurnal. Tote aceste lucruri sunt aduse laolalta, intr-un tot unitar”, a spus Khonsari, adaugand ca jocul sau va fi bine primit pe orice platforma va fi jucat.

Acest titlu este unul de actiune, care relateaza mici fragmente din revolutia islamica, la care Khonsari a fost martor ocular, avand la acea vreme aproape 10 ani. La povestea personala prezenta in joc au fost adaugate marturii a peste 50 de intelectuali, fotografii provenite de la fotoreporterii care au imortalizat revolutia, precum si inregistrari audio, inclusiv cea a Ayatolahului Khomeini, liderul revolutiei si ulterior liderul suprem al Iranului. 1979 Revolution va fi lansat la sfarsitul primaverii si va aparea sub forma unei serii de trei episoade, fiecare vandut pentru 6 dolari, insa Khonsari spune ca pretul nu este definitiv, el putandu-se „schimba putin”. In noul sau studio, Ink Stories, canadianul de origine iraniana spune ca acestei serii ii vor urma altele, care vor acoperi diferite perioade istorice din diferite colturi ale lumii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar