TECHTech&ITTelefoane

Primul chipset Samsung cu grafică AMD apare peste doi ani

Nu sunt detalii despre ce exact va fi

Parteneriatul dintre Samsung și AMD va da roade, dar nu prea curând. Conform Celei mai recente declarații venite chiar de la conducerea marii companii Sud Coreene, în cadrul unei conferințe cu investitorii, vom vedea abia peste doi ani un produs efectiv.

Motivul pentru care va dura atât de mult este că va fi nevoie de timp pentru testarea și validarea tehnologiei în cadrul soluțiilor proprii făcute de către Samsung. Nu sunt detalii exacte despre ce va fi, dar știm măcar ce formă va lua.

Compania încearcă să dezvolte un chipset pentru mobile, ceva ce ar trebui să îi ofere un avantaj în ceea ce privește performanța de GPU. Dar va lucra și la o serie de alte aplicații pentru tehnologia de grafică a celor de la AMD. Nu au fost oferite informații despre ce ar putea fi vorba.

Dacă vreți să speculăm, fiindcă altfel știrea aceasta va fi prea scurtă, atunci, poate că Samsung vrea să dezvolte divizia sa de laptop-uri compacte. Nu de alta, dar ai avea mai mult spațiu într-un laptop pentru un chipset cu grafică solidă, și bine răcită, decât într-un telefon. Ar mai fi și tablete… Samsung chiar lansând ocazional câte una. Sau, poate vom avea atunci parte de un telefon pliabil mai potent.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button