PC&Consoles

Primul accident VR serios transmis live pe Twitch.TV

Exista o regula nescrisa in gaming care dicteaza ca daca exista un periferic in miscare atasat unui joc, mai devreme sau mai tarziu o sa se opreasca in monitorul tau sau un alt obiect in miscare. De ce? Pentru ca un gamer atunci cand se joaca are tendinta sa dea din membre. Lucru pe care streamer-ul de Twitch Cryaotic l-a aflat pe pielea lui.

Daca in trecut inamicul numarul unu al unui gamer era WiiMote-ul – acesta cauzand nenumarate stricaciuni sau vanatai, depinzand daca zbura din mana sau loveai ceva cu el – acum avem castile VR, care pe langa faptul ca te pun intr-o lume virtuala, iti acopera si vederea, un accident live devenind doar o problema de timp, intrebarea fiind doar cand…

Ei bine s-a intamplat, iar mai jos este reactia streamerului, dupa ce a lovit cu destul de multa putere ventilatorul de tavan. Care colac peste pupaza mai si functiona, cel mai probabil Cryaotic ajungand la spital sau intr-o compresa cu apa rece.

Interesant este faptul ca streamerul folosea un HTC Vive, casta virtuala care delimiteaza camera, dar se pare ca nu a indentificat ventilatorul de tavan, rezultatul fiind accidentarea, live, a lui Cryaotic. Ramane de vazut cine este urmatoarea victima!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button