PC

Primele teste cu GeForce GTX 1050 Ti

Cea mai nouă placă video din seria GeForce este pe cale să fie lansată. GeForce GTX 1050 Ti ar trebui să își facă apariția luna aceasta, iar primele teste deja s-au scurs pe internet.

Un model pare să se fi scurs pe străzi înainte de lansare, iar persoana care a pus mâna pe placa video a decis să publice rezultatul a două teste. Nu sunt teste efectuate în jocuri, ci în 3D Mark, mai exact în Time Spy și în Fire Strike Ultra.

Ambele teste indică o performanță destul de previzibilă. GTX 1050 Ti oferă un nivel de putere similar cu GTX 960, cu potențialul de a fi chiar mai performant, din moment ce ar trebui să suporte un overclock bunicel.

nvidia-geforce-gtx-1050-ti-3dmark-firestrike-ultra

Această placă video ar trebui să ofere fie ideală pentru cei care fac saltul de la o placă video low-end la noul low-end al generației curente. Cu puțin noroc, prețul nu va fi ridicol.

În cazul în care vă întrebați, GTX 1050 Ti este mai puternic decât RX 460 și ca urmare va fi mai scump. Pentru ceva mai ieftin și mai apropiat de RX 460, va trebui să așteptați GTX 1050 standard, model care ar trebui să fie lansat la finalul lunii.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button