PC

Primele teste cu 1080 Ti au fost zărite

Dacă doriți o placă video extrem de puternică, mai aveți câteva zile de așteptat până când GeForce 1080 Ti va fi disponibil publicului larg.

Până atunci, vă puteți delecta cu primele teste ale noii plăci video zărite în baza de date a 3DMark Time Spy. Acestea indică un spor de performanță sesizabil față de GeForce GTX 1080, care de obicei are un scor care se încadrează între 7000 și 7500 de puncte pe partea de grafică. Din câte puteți vedea mai jos, într-un caz GTX 1080 Ti a reușit chiar să treacă de scorul de 9000 pe partea de grafică.

Performanța sa este destul de asemănătoare cu cea a unui Titan X(P). Iar în cazul în celor pasionați de overclock probabil nu vor fi prea multe impedimente la orizont pentru o vreme, decât dacă vom da din nou peste jocuri care sunt programate cu același gen de finețe cu care ar face un hipopotam patinaj artistic.

Lansarea lui GTX 1080 Ti este foarte aproape, peste 4 zile. Mai rămâne apoi un singur lucru de făcut, să așteptăm să vedem dacă Radeon RX Vega se va ridica la nivelul competiției, sau dacă vom avea din nou o piață la care prețurile pentru plăci video vor crește în mod spontan de la o generație la altă.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button