PC&Consoles

Primele secvențe de gameplay din Psychonauts 2

De ani de zile fanii jocurilor comice de tip platformer tot visează la o continuare pentru Psychonauts, una dintre cele mai plăcute creații ale lui Tim Schafer. Iar acum avem în sfârșit secvențe de gameplay efectiv din noul joc, nu doar dintr-o variantă incompletă de testare.

Jocul este încă în pre-alpha, dar ce vedeți mai jos este oarecum reprezentativ pentru ce veți putea vedea din varianta finală. Sau ce puțin toate sistemele sunt la un loc. Secvența de gameplay este comentată de Tim Schafer și de Zak McLendond, care se află la cârma proiectului.

Psychonauts 2 există mulțumită unei campanii de finanțare publică ce a strâns 3.8 milioane de dolari prin Fig, și va fi lansat cândva pe parcursul lui 2018. Cu puțin noroc, proiectul va funcționa mai bine ca Double Fine Adventure, ce s-a manifestat sub forma unui Broken Age dezamăgitor, scump, întârziat și departe de a fi de talia jocurilor de aventură din epoca de aur. Măcar atât timp cât va ieși mai bine decât Yooka-Laylee, lumea probabil nu se va supăra.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button