PC&Consoles

Primele secvențe de gameplay din noul Prey

Prey, cel de-a treilea joc din serie și doar al doilea care va vedea lumina zilei, a primit la QuakeCon primele secvențe de gameplay efectiv, alături de câteva detalii noi despre ce fel de ustensile va avea la dispoziție personajul principal, Morgan.

Arsenalul personajului din Prey va fi destul de neortodox. Deși sunt lucruri precum pistoale pe ici și colo, vă veți putea folosi de o armă care trage cu o mâzgă lipicioasă, care nu doar că poate să prindă inamici pe loc, dar poate oferi metode noi de-a parcurge mediul înconjurător.

Însă pe departe cea mai neobișnuită abilitate a eroului este cea de a copia talentul de imitație al inamicilor. Stația spațială Talos One are o varietate de creaturi bizare la bord, în mare parte extratereștri capabili să ia diverse forme care par a fi imposibile din punct de vedere fizic. Iar acest talent poate fi căpătat de Morgan, rezultând în câteva situații ridicole.

Spre exemplu, vă puteți transforma într-o cană de cafea care apoi se poate rostogoli în locuri unde personajul nu ar avea cum să încapă în mod normal. Și cu siguranță acesta este doar începutul. Cei de la Arkane tind să fie destul de creativi când vine vorba de inventarea de puteri bizare pentru jocurile lor.

Prey va fi lansat abia anul viitor.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button