PC

Primele recenzii ale seriei Coffee Lake au apărut, chiar în România

Procesoarele noi din seria Intel Coffee Lake ar trebui să își facă apariția în curând, iar NDA-urile oficiale vor expira săptămâna aceasta. Dar cei care nu au răbdare până pe 5 octombrie se pot bucura de câteva recenzii foarte detaliate făcute chiar pe meleagurile noastre.

LAB501 și WASD au publicat review-uri ale noilor procesoare înainte de expirarea NDA-ului, din moment ce nu au obținut procesoarele de la Intel, ci prin metode proprii, și ca urmare nu erau restrânși de nici un fel de înțelegere cu marea companie. Intel nici măcar nu mai are o reprezentanță în România care să se fi ocupat de trimiterea exemplarelor de review.

Vă încurajez să aruncați o privire peste recenzii, dar dacă vreți varianta scurtă, noile procesoare Intel sunt foarte reușite. Faptul că Intel oferă în sfârșit procesoare cu mai mult de 4 nuclee fizice pe platforma sa mainstream asigură o cale de upgrade care asigură performanță palpabil superioară celor care încă mai folosesc un Haswell. Frecvențele noilor procesoare sunt destul de flexibile. Chiar dacă în mod normal vor rula la mai puțin de 4GHz, pot fi împinse până la 5GHz prin overclock, atât timp aveți un sistem de răcire adecvat.

În jocuri poate că nu veți vedea schimbări prea mari, în unele cazuri diferențele fiind de doar unul sau două cadre pe secundă, iar în cele mai bune situații în jur de douăzeci de cadre pe secundă. Însă ce puteți face cu aceste procesoare în paralel cu jocurile ar justifica un upgrade, în special dacă încă ați rămas la Sandy Bridge sau Ivy Bridge, fiindcă până acum nu exista motiv serios de upgrade.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button