PCTECHTech&IT

Primele procesoare Intel Ice Lake ar putea sosi la vară

Intel a promis anul trecut că până în decembrie 2019 va avea pe piață dispozitive care se vor folosi de procesoare construite pe procesul de 10 nanometri. Iar un leak recent, ce dă târcoale pe internet și continuă să fie neconfirmat în acest moment, sugerează că se va întâmpla mai devreme decât credeam.

Leak-urile cu pricina ar proveni de la Lenovo și ar detalia seria laptop-urile pe care compania urmează să le lanseze anul acesta, pe lângă cele de la MWC 2019. Printre ele se află modelele X1 Yoga G4 și X1 Carbon G7, ce folosesc procesoare din seria Ice Lake.

intel ice lake lenovo

Nu au fost publicate detalii în tabelele respective, precum cel de mai sus, despre ce caracteristici va avea un astfel de procesor. Așa că nu sunt încă informații despre frecvențe, număr de nuclee, TDP, sau în general toate lucrurile importante.

În general, procesoarele pentru platformele portabile tind să fie primele care sunt lansate, așa că nu ar fi imposibil ca Ice Lake pe 10 nanometri să sosească atunci pe piață pentru laptop-uri. Iunie se întâmplă să coincidă cu Computex, eveniment la care cu siguranță Intel va avea ceva de anunțat despre noile sale procesoare. Probabil în aceeași perioadă vom avea parte și de un anunț din partea celor de la AMD despre Ryzen 3000.

[Tom’s Hardware]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button